Wie ben ik?

Al dertig jaar ben ik binnen het culinaire vakgebied vol passie bezig! Ik mag wel zeggen dat mijn leven om koken, lekker eten en vooral mensen in de watten leggen, draait. De kneepjes van het vak heb ik onder andere geleerd bij Restaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen, dat twee Michelin sterren bezit. Bij het voormalige restaurant Brouwershof behaalde ik als chefkok de dertigste plaats in de befaamde culinaire gids ‘Lekker’.

Een aantal jaren geleden besloot ik voor mezelf te beginnen, niet met een eigen restaurant, maar als privékok. Op die manier kan ik veel persoonlijker aandacht schenken aan alle gasten wat ik een héél prettige manier van werken vind. Iedere opdrachtgever en gast krijgt mijn onverdeelde aandacht. U zit bij mij dan ook altijd aan tafel nummer 1. Bovendien is op uw eigen locatie uw privacy gegarandeerd en kunt u pas echt ontdekken wat ongestoord genieten betekent.
 
Terug